Lloc

Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n  Spain Barcelona 08038

Confirmació d'assistència amc@amc.cat

PINTURES MURALS DE LA SALA CAPITULAR DE SIXENA. VISITA TÈCNICA AL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA

En el marc del programa d’activitats de l’AMC, us convidem a conèixer les diferents problemàtiques de conservació que presenta el conjunt pictòric de la sala capitular del Reial monestir de Santa Maria de Sixena i les implicacions d’aquestes en el marc de l’actual litigi amb el govern d’Aragó. Ens acompanyaran tres persones de l’equip del MNAC: Paz Marqués (restauradora especialista en pintura mural), Mireia Mestre (cap de l’Àrea de Restauració i Conservació Preventiva) i Pepe Serra (director).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Museu Nacional d’Art de Catalunya. Lloc de trobada: Entrada posterior del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Av. dels Montanyans, S/N, 08038 Barcelona)

COM ARRIBAR-HI: 
– Metro: L1, L3 / Pl. Espanya 
– Bus: 55 (és el que deixa més a prop, parada: Museu Nacional d’Art de Catalunya/Museu Etnològic), 150 (Pl. Espanya-Av. de l’Estadi/Piscines Picornell-Museu Nacional), 13 (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia/Poble Espanyol), 37 (Pl. Espanya-Av. Paral·lel), Fins a Pl. Espanya 9, 27, 50, 65, 79, 109, 165, D20, H12, V7 
– Tren: FGC L8, R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 (Estació Espanya)

DATA: Dijous 25 maig de 2017

HORA: 17 h

PREU: Activitat gratuïta

INSCRIPCIONS: Places limitades (màxim 25 assistents). Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a: amc@amc.cat (indiqueu a l’assumpte “Inscripció visita MNAC-SIXENA” i, al cos del missatge, el nom i cognoms, telèfon mòbil de contacte, institució on treballeu i adreça postal). Imprescindible inscripció prèvia. Activitat restringida als associats i associades de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i als treballadors dels museus de la Xarxa de Museus Locals. 

Fotografia: By Kippelboy (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons 

 

Deixa un comentari