Informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts 2011 – CoNCA

 

Us informem que podeu consultar l’informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts que ha presentat i fet públic el Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya (CoNCA).

El passat més de març l’AMC ens và entrevistar amb el CoNCA per tractar temes diversos en relació als museus de Catalunya i els seus professionals. Entre ells, es va parlar de l’informe anual sobre la cultura del CoNCA, que l’any 2010 va elaborar-ne el primer i en el qual dedicava un breu apartat als museus i el patrimoni però no esmentava moltes de les accions i treballs destacats desenvolupades al llarg del 2009, reflectint una imatge esbiaixada i poc fidel a la realitat.

Es va acordar que els faríem arribar un document on, de manera resumida, hi constés la situació dels museus al país. Malgrat això, la valoració del patrimoni i els museus com a sector cultural tampoc queda reflectida en l’informe sobre l’estat de la cultura d’enguany. És per això que els hem tramés una carta, en la que posem de manifest el nostre descontentament.

 

Deixa un comentari