ÀREA DE SOCI

NOTÍCIES

NOTA DE PREMSA

Nota de Premsa: Posicionament de l’Associació de Museòlegs de Catalunya contra el projecte de l’Hermitage a Barcelona

El sector està vivint una forta polèmica a l’entorn del projecte del futur museu de l’Hermitage a la ciutat de Barcelona, un projecte que es va iniciar l’any 2012, però que recentment ha agafat volada pel posicionament de les autoritats portuàries i municipals barcelonines.


L’Associació de Museòlegs de Catalunya que agrupa professionals del sector dels museus i del patrimoni i que té per objectiu la defensa a les persones que hi treballen, no pot quedar al marge de polèmiques que afecten directament el sector. És per això que, el dilluns 7 de juny, l’AMC va obrir un espai de debat per a totes les persones associades, on més de 30 participants van poder expressar la seva opinió, els seus dubtes, qüestions o, simplement, escoltar a la resta de col·lectiu. 


L’AMC vol mostrar el seu posicionament en contra de l’arribada de l’Hermitage a Barcelona. Encara són masses els dubtes sobre el projecte, programació, teixit professional, vinculació amb el sector, convivència amb la ciutat i els altres equipaments i institucions del país i la ciutat… un mar de dubtes que fou expressada per la majoria d'associats. LA JUNTA


Barcelona, a 9 de juny de 2021

Aquesta web utilitza galetes (cookies) propies i de tercers. Política de cookies Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús.